Snap Shot?

SNAP SHOT!

Är inte roligt!!!!!!!!

Jag brukar inte jaga upp mig för småsaker, men att använda Snap Sot på sin hemsida eller blogg är ett fördärv. Jag klarar bara av att surfa runt några sekunder på en sida som använder Snap Shot.

Min uppmaning är FÖRBJUD SNAPSHOT!

Bilden föreställer ett exemplar av Gulsporre som jag fotograferade i helgen.

Annonser

6 thoughts on “Snap Shot?

  1. Jeg vet ikke hvordan Snap Shot arter seg, men tror deg på ditt ord. Takk for at du advarer, så slipper jeg å sette meg inn i det ;).
    Om Snap Shot er et ”fördärv”, så er i hvert fall bildet ditt nydelig. Bare solen titter fram skal jeg også jakte på høstens siste blomster :-)

  2. Jag är inte heller speciellt förtjust i snap shot men jag försöker stå ut ibland. Däremot bjuder du på ett tjusigt kort här ju -som vanligt typ, blommorna är underbart porträtterade och härliga färger ihop med perfekt skärpa.
    Morgan

  3. Jag är helt enig med dig!!! Det är så störande och bara fördröjer precis allt. Och så fort man råkar komma åt en sån där så ploppar det upp. Irriterande är ordet!

    //M

  4. HJELP! Nå har jeg funnet ut hva Snap Shot er. Det er den irriterende prewiev-boksen som stadig dukker opp! Jeg finner imidlertid ikke ut hvordan jeg kan fjerne den. Kunne du hjelpe meg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s